Kalendarz Wydarzeń
Kalendarz wydarzeń
32 edycji targów GASTRO-HOTEL Kołobrzeg 2024
Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami - czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego oraz dla cukierni, piekarni i spa&wellness.
Znajdziecie tu Państwo kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji m.in.: artykuły wyposażenia wnętrz, meble, meble outdoorowe, lampy, tekstylia, środki czystości, ekologiczne systemy sprzątania, urządzenia pralnicze, urządzenia gastronomiczne, porcelana, nadruki na szkło barmańskie, artykuły spożywcze, półprodukty, nowinki techniczne i oprogramowanie , produkty i usługi w zakresie bezpieczeństwa i dostępu do pomieszczeń i budynków, rozwiązania automatyzacji procesów sprzedaży, komunikacji oraz logistyki.
Pomoc zapełniania wakatów w Twoim obiekcie oraz skutecznego obniżania kosztów pracowniczych
- nowości branżowe - możliwości zakupów podczas targów z rabatem do 50 %!
- porady dotyczące marketingu internetowego - Sebastian Kwiatkowski (sala konferencyjna- rezerwacja miejsc)
- szkolenie S4H- sala konferencyjna System S4H jako narzędzie ułatwiające obsługę gastronomii oraz hoteli
- pokazy kulinarne szefów kuchni - stoisko Selgros
- pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska
Gotują dla Państwa szefowie kuchni:
- Tadeusz Czapla Szef kuchni w Restauracji Pod Żaglami w Jastrzębiu Zdrój, laureat konkursów kulinarnych, sędzia kulinarny, master class ufs.
- Lucyna Haluch Prezes fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój w Gorlicach od roku w Zarządzie Euro-Toques Polska kucharz, doradca kulinarny ,trener gastronomiczny egzaminator i juror kulinarny od 30 lat zajmuje się gastronomią która jest jej pasją życia.
- Krzysztof Kaim kucharz z wieloletnim stażem pracy. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w 2006 r. Z sukcesem prezentował się na konkursach kulinarnych, zajmując pierwsze miejsca m.in. w Festiwalach Smaku, oraz Kulinarny Talent Małopolski. Prowadzi szkolenia kulinarne o tematyce „Kuchnie Świata”. Pracował jako kucharz, oraz szef kuchni w renomowanych restauracjach w Polsce oraz zagranicą m.in. w Anglii, Francji i Hiszpanii. Odbył staż: w restauracji Martin Berasategui *** Michelina-Hiszpania, następnie w restauracji Senses * Michelina- Warszawa, oraz staż w restauracji N 31- Roberta Sowy- Warszawa.
- 17 kwiecień
Temat dnia: "Zasmakuj smaków kuchni Śląskiej"
wejścia godz 11, 13, 15 - 18. kwietnia
Temat dnia: "Beskid Niski w pigułce"
wejścia godz 11,13, 15 - 19 kwietnia
Temat dnia: "Dziś króluje kuchnia Mazowsza"
wejścia godz 11, 13 .
Szczegółowy program / lista wystawców / atrakcje na: www.gastro-hotel.pl
Wstęp na targi bezpłatny- obowiązuje rejestracja
Targi Gastro-Hotel 17 - 19 kwietnia 2024
Hala Milenium, ul. Łopuskiego 38
78-100 Kołobrzeg
Lokalizacja
ul. Łopuskiego Kołobrzeg Wejście od strony Szpitala oraz od strony Hali Łuczniczki